Baggrund

 
Jeg er uddannet og certificeret business coach hos Manning Inspire, som har taget udgangspunkt i amerikanske coach Tony Robbins. Hans model er verdenskendt, og hans klienter tæller både topatleter, præsidenter og rigmænd fra hele verden. Modellen er handlings- og resultatorienteret, og den virker!
 
1) Målsætning
 
Kortsigtede mål er lige så vigtige som langsigtede mål. Hvis du kun har et langsigtet mål, hjælper coachen dig med at udvikle en strategi bestående af en række kortsigtede delmål, som fører frem til det endelige mål. Coachen hjælper dig med at udvikle dine mål, og hvad vigtigere er, at holde din motivation og dit fokus på plads, så du kan tage de nødvendige skridt frem mod målet.

2) Motivation

Hvem skal motivere dig, når du ikke kan motivere dig selv? Olympiske atleter ved bedre end nogen, at vejen til succes ikke altid er let. Ofte er det nemmeste at give op. Når du er klar til at give op, er din coach klar til at indgyde dig selvtillid og få dig tilbage på sporet.

3) Ærlighed
 
Hvis du vil have succes, har du brug for en coach, der ikke pakker tingene ind for dig. Svære samtaler er ofte dem, der fører til størst fremgang og udvikling. En ærlig coach er afgørende for forbedring og realistisk målsætning.

4) Kommunikation
 
En coach kan ikke udføre sit job ordentligt, hvis du ikke kan kommunikere med hende. Det er skelsættende for din succes at have en coach, som stiller spørgsmål, giver feedback og tjekker op på din proces. Effektiv kommunikation garanterer, at coachens indgangsvinkel til dig tager unikt udgangspunkt i dine styrker og svagheder - hvilket fører til større succes.

5) Forberedelse
 
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, er der stor chance for fiasko. En god coach sikrer, at du er velforberedt for at kunne forfølge dine mål. Coachen tager dine mål og implementerer en plan, som kan guide dig til succes.

 

Klik på billedet for at zoome ind

 

 

Ann-Louise Lauridsen | Messingvej 6, 8940 Randers SV - Danmark | Tlf.: +452870164 | ann-louisel@jubii.dk