"Jeg meldte mig til forløbet hos Ann Louise, fordi jeg efter megen overvejelse og snakke med mine forældre kunne konkludere, at jeg have brug for professionel hjælp med på vejen til, at komme over en hård periode...

Min oplevelse med Ann Louise som coach har været utrolig god. Jeg har nydt at snakke med en som forstår mig og hun har mange kloge ord i sig og er rigtig god til at få dem ud, så man virkelig kan føle hvad hun mener. Jeg har været så glad for at modtage hendes respons og hver gang vi har haft en aftale har jeg haft en følelse af et lettet hjerte når jeg er vendt hjem igen. Allerede efter 1. time hos Ann Louise, gav hun mig det redskab jeg skulle bruge til at tackle de kommende dage. Hun har inspireret mig og jeg vil anbefale hende som coach til hver en tid.
 C.P. 17 år"

Kunderne siger..."Jeg havde en arbejdsmæssig udfordring/opgave jeg var kørt fast i. Manglede sparring og nye øjne på sagen. 
Jeg er blevet bevidst om egne ressourcer, stærke og svage sider, hvad jeg kan ændre og hvor jeg skal sige "pyt"
Det har ikke bare i med denne udfordring, men også fremadrettet gjort en stor forskel, at jeg kan finde ressourcerne og løsningen inde i mig selv.
Efter kun 1 gang coaching fandt jeg på sporet, takket være Ann-Louise. Hun "læste mig" lige med det samme.
Jeg vil helt sikkert benytte mig af AL igen, ikke bare fagligt, men også de personlige kompetencer har levet fuldt op til mine forventninger.
Jeg vil helt sikkert anbefale AL til mit netværk.

Hilsen Lene, 50 år"
 
 
"Efter længere tids ledighed, grundet en stress sygemelding, og et stort ønske om at komme tilbage i arbejde igen, står jeg pludselig og er kaldt til en job samtale på et job jeg rigtig gerne vil have!
Derfor opsøgte jeg Ann Louise.
Jeg har ikke tidligere tvivlet mine evner til at gennemføre en jobsamtale, men jeg oplevede et enormt pres over mine egne forventninger til mig selv.
Jeg besluttede derfor, at lade mig guide og coache af Ann Louise, dagen før min samtale.
Man kan sige, at jeg fik en form for vitamin indsprøjtning.
En pep talk var det ikke, for det Ann Louise gjorde var, at spørge ind til mine egne forventninger, til mine mål, til hvad JEG er god til. Til hvad JEG ville opnå!
Jeg fik sat ord på mine kvalifikationer, og jeg opnåede en stærk tro på mig selv. Dette gennem Ann Louises coaching metoder.
Jeg gik uden at tøve til jobsamtale, med en stærk tro på mig selv og vidste præcis hvad jeg ville opnå.
Jeg fik jobbet, og fik desuden forhandlet en løn der også svarede mine kvalifikationer.
Jeg troede på MIG og mit værd, og gik ikke på kompromis med mine ønsker og forventninger til jobbet i hverken samtale eller lønforhandling.
Jeg forblev autentisk og tro mod både min arbejdsgiver og mig selv.
Tak, Ann Louise for dit input, og din tro på at få det bedste, men også stærkeste frem i mig!"
K.K. 42 år
 


 
Sæt dit fodaftryk - lad det første skridt starte rejsen, og lad det næste skridt følge lige efter
Ann-Louise Lauridsen | Messingvej 6, 8940 Randers SV - Danmark | Tlf.: +452870164 | ann-louisel@jubii.dk