Find mig her 

Ann-Louise Lauridsen
Coach og storyteller
Messingvej 6
8940 Randers SV
Danmark
Telefon: +452870164
 
 

Blog/kontakt

April 2017
 
 
Giv en gave! Giv noget af dig til et andet menneske - og se, hvordan livet kan ændre sig på et splitsekund!
 
I dag havde jeg et arrangement for børnehavebørn, der kom for at høre fortælling. Jeg startede med at tale lidt om, hvad forskellen er på fortælling og oplæsning. Jeg gjorde meget ud af at præcisere, hvordan munden skal være lukket og ørerne åbne.
 
Mange børn i dag forstår ikke - fordi de aldrig har prøvet det - at lytte og rumme sig selv i samme proces; simpelthen bare at rumme historien indeni sig selv. Derfor gør jeg altid meget ud af at forklare det helt konkret og helt enkelt. 
 
En dreng på 5 år sad på forreste række. Han virkede lidt nervøs, da han rakte hånden op, og jeg kunne se, han havde noget vigtigt på hjerte. Smilende gav jeg ham ordet, og han sagde: "Jeg har jo høreapparater..." I den ene sætning og hans stemmeføring lå følelsen og oplevelsen af at være anderledes end de andre. Hans umiddelbare reaktion på min forklaring og fremvisning af mine egne ører var nervøsitet. Han viste ikke helt, hvor de dersens høreapparater passede ind i den sammenhæng, jeg satte ham i.
 
"Det kan jeg godt se" svarede jeg ham. "Hvor ER du heldig! Du er jo noget helt særligt, noget helt specielt! Det er bestemt ikke alle mennesker, der er lige så heldige som dig; du har noget, ikke alle har, noget, der kun er dit!"
 
Jeg lavede en lang pause - og ganske langsomt kunne jeg se, hvordan han blev lyst op indefra. Smilet på hans ansigt kom helt inde fra hans kerneforståelse af, hvem han er, og det var det smukkeste smil, jeg længe har set! 
 
Gaven til ham var ægte. Den var kun til ham. Han var så pinefuldt bevidst om at være anderledes, at falde udenfor normen.
 
Min pointe er; vi har indimellem alle sammen følelsen af at være anderledes. Og vi ER sgu anderledes! Vi er alle helt unikke, helt særlige. Hvorfor ikke bare favne det? Hvorfor ikke bare nyde, at livet er en gave? 
 
Så giv en eller anden en oprigtig gave! Fra DIN kerne til en anden. Fordi du kan. Fordi det kan ændre verden for en anden. Fordi det føles rigtigt.
 
Hvis den dreng ikke husker andet fra i dag, ved jeg, at han husker den historie, jeg gav KUN til ham; at han er noget særligt.
 
Hvilken historie bærer du med dig? Og hvilken historie giver du til dem, du møder på din vej?
 
 
 
 
 
Januar 2017
 
Mette startede i coachingforløb, fordi hun havde svært ved at navigere i sine egne følelser. Hun overtænkte alting og følte sig forkert og malplaceret, og hver gang nogen omkring hende talte til eller med hende, følte hun sig angrebet og provokeret. Det gjorde, at hun var forvirret, ulykkelig og ensom. Hun havde svært ved at omsætte sine følelser til ord, men hun var meget bevidst om, at hun havde brug for hjælp. 
 
Jeg så en ung kvinde på tærsklen til voksenlivet med alt, hvad det indebærer af store emotioner og dilemmaer. En ung kvinde med styrke, potentiale og masser at give til verden. Det kunne ikke italesættes, for når Mette fik et kompliment, blev hun vred og indesluttet og hun var overbevist om, at man løj for hende.
 
Vi arbejdede med Mettes forståelse af verden og af mennesker, og vi arbejdede med den historie, hun kørte på repeat i sit hoved; at andre ikke ville hende det godt. Hårdt arbejde og en benhård arbejdsmoral førte efterhånden til det gennembrud, Mette i dag roligt kan være stolt af; hun mærker sit eget værd og er bevidst om, at hun er helt rigtig, sådan som hun er!
 
Hun er trods sin unge alder indbegrebet af, hvor meget coaching kan rykke et menneske. Hun hviler meget mere i at være sensitiv, følsom og intuitiv, og hun giver udtryk for at være på rette vej gennem livet. I dag kan jeg som hendes coach komplimentere hende for alt det, hun er, og hun er i stand til at tage imod det og tage det ind. Andre mennesker kan også komplimentere hende, uden hun føler, de har en bagtanke. 
 
Endnu engang føler jeg mig beriget og heldig over, at jeg måtte være en del af så positiv en udvikling.
 
 
Oktober 2016
 
 
 
Jacob opsøgte mig som coach, fordi han var plaget af mindreværd og mangel på selvtillid. Han trivedes ikke sammen med andre mennesker, men var pinligt bevidst om, hvad han troede, de tænkte om ham. Så bevidst, at han valgte at trække sig fra diverse fællesskaber og bare forskanse sig bag sin telefon, når han havde chance for det.
 
Det hæmmede ham i meget høj grad, at han var så dårligt fungerende, for et eller andet sted følte han, at han kunne mere, havde mere at byde på. I hans forløb med mig arbejdede vi bl.a. intenst på de historier, han slæbte med sig fra fortiden. Historier, som hæmmede ham fremfor løftede ham, og historier, som vi langsomt, men sikkert fik transformeret til nye fokuspunkter og nye indgangsvinkler, som bar ham i stedet for at lade ham synke.
 
Jacob gik fra at være en ung mand, der næsten faldt i ét med panelet, til at være "på". Hans status i personalegruppen blev en helt anden, og hans egentlige potentiale fik lov at være dét, folk lagde mærke til.

I dag kommer han ind igennem døren med en helt anderledes holdning og et sikkert blik, der tydeligt viser, hvem han er.

Jeg er taknemmelig og glad for, jeg fik lov at være en del af den proces og denne forvandling!

Kontakt mig for yderligere oplysninger og/eller en uforpligtende snak om dit behov for coaching enten her på siden eller:
 
 
tlf. +45 28701604
 
 
mail: ann-louisel@jubii.dk

Jeg holder til i Randers SV til daglig, men har adgang til kontor og mødelokaler i det meste af DK. Og jeg kommer gerne ud til dig!

Ann-Louise Lauridsen | Messingvej 6, 8940 Randers SV - Danmark | Tlf.: +452870164 | ann-louisel@jubii.dk