"Jeg meldte mig til forløbet hos Ann Louise, fordi jeg efter megen overvejelse og snakke med mine forældre kunne konkludere, at jeg have brug for professionel hjælp med på vejen til, at komme over en hård periode. Mine udfordringer resulterede ofte i lavt selvværd, altså konstant fokusering på svagheder, fejl og uberettiget følelse til at modtage andres accept. Andres opfattelse af mig betød pludselig rigtig meget for mig, og det udled i stor usikkerhed og konstant dårlig samvittighed. Disse ’’symptomer’’ udviklede sig i bund og grund på baggrund af starten på min uddannelse. Nye omgivelser og nye mennesker skulle jeg bekendes med og det forandrede mig på en helt anden måde - til en, som ikke var mig.
Den forandring, som jeg har oplevet efter forløbet med Ann Louise, har været en kombination til livet og min relation til andre mennesker, på baggrund af illusionen om behovet for accept og anerkendelse. Jeg har efterhånden lært, at det eneste som kan påvirke mig er mine tanker og, hvordan de reagerer på hvad andre gør eller siger om mig. Efter den endelige opfattelse, har jeg lært af mig selv, at ingen kan røre mig - kun tankerne kan. Dog prøver jeg stadig at lære, hvordan jeg kan ’’træne’’ tankerne til at hjælpe mig og ikke lade dem stå i vejen for mig. Mht. til min skolegang og de nye omgivelser jeg skulle erkende, at færdes med, har jeg lært at tillid er altafgørende. Tillid for mig har altid været vigtig og her handlede tillid, om at have en positiv indstilling til andre mennesker og at man som udgangspunkt tror, de er kompetente, gode eller ærlige. Her fandt jeg hurtigt ud af, at dem som man betroede sin tillid til misbrugte den og det var hårdt at tilgive for hver gang. Her var det mine tanker, der sagde, at det var fordi jeg fortjente den mistillid fra andre. Det var mine tanker, som mente at jeg fortjente alt dårligt, hvorimod selve realiteten sagde anderledes. Selvom mine venner på skolen ikke var taknemmelig over den tillid jeg gav til dem, var deres hensigt derimod ikke for at såre mig.
Den største forskel for mig, har været at huske mig selv på, at mennesker er mennesker. Vi laver fejl og sommetider lader tankerne sig tage overhånd. Det der har virket godt for mig, er at huske mig selv på, at være ligeglad med, hvad andre siger om mig. (ligeglad på den gode måde) Samtidig har det været godt for mig, at have disse samtaler med Ann Louise, da hun ikke er en del af mit privatliv. Det har været godt for mig at høre ting fra en professionel, som har kunnet bekræfte mig i, at nogen af de ting som min familie og jeg har talt om, måske har virket bedre på mig når det kom fra en anden.
Min oplevelse med Ann Louise som coach har været utrolig god. Jeg har nydt at snakke med en som forstår mig og hun har mange kloge ord i sig og er rigtig god til at få dem ud, så man virkelig kan føle hvad hun mener. Jeg har været så glad for at modtage hendes respons og hver gang vi har haft en aftale har jeg haft en følelse af et lettet hjerte når jeg er vendt hjem igen. Allerede efter 1. time hos Ann Louise, gav hun mig det redskab jeg skulle bruge til at tackle de kommende dage. Hun har inspireret mig og jeg vil anbefale hende som coach til hver en tid.
 C.P. 17 år"

Kunderne siger..."Jeg havde en arbejdsmæssig udfordring/opgave jeg var kørt fast i. Manglede sparring og nye øjne på sagen. 
Jeg er blevet bevidst om egne ressourcer, stærke og svage sider, hvad jeg kan ændre og hvor jeg skal sige "pyt"
Det har ikke bare i med denne udfordring, men også fremadrettet gjort en stor forskel, at jeg kan finde ressourcerne og løsningen inde i mig selv.
Efter kun 1 gang coaching fandt jeg på sporet, takket være Ann-Louise. Hun "læste mig" lige med det samme.
Jeg vil helt sikkert benytte mig af AL igen, ikke bare fagligt, men også de personlige kompetencer har levet fuldt op til mine forventninger.
Jeg vil helt sikkert anbefale AL til mit netværk.

Hilsen Lene, 50 år"
 
 
"Efter længere tids ledighed, grundet en stress sygemelding, og et stort ønske om at komme tilbage i arbejde igen, står jeg pludselig og er kaldt til en job samtale på et job jeg rigtig gerne vil have!
Derfor opsøgte jeg Ann Louise.
Jeg har ikke tidligere tvivlet mine evner til at gennemføre en jobsamtale, men jeg oplevede et enormt pres over mine egne forventninger til mig selv.
Jeg besluttede derfor, at lade mig guide og coache af Ann Louise, dagen før min samtale.
Man kan sige, at jeg fik en form for vitamin indsprøjtning.
En pep talk var det ikke, for det Ann Louise gjorde var, at spørge ind til mine egne forventninger, til mine mål, til hvad JEG er god til. Til hvad JEG ville opnå!
Jeg fik sat ord på mine kvalifikationer, og jeg opnåede en stærk tro på mig selv. Dette gennem Ann Louises coaching metoder.
Jeg gik uden at tøve til jobsamtale, med en stærk tro på mig selv og vidste præcis hvad jeg ville opnå.
Jeg fik jobbet, og fik desuden forhandlet en løn der også svarede mine kvalifikationer.
Jeg troede på MIG og mit værd, og gik ikke på kompromis med mine ønsker og forventninger til jobbet i hverken samtale eller lønforhandling.
Jeg forblev autentisk og tro mod både min arbejdsgiver og mig selv.
Tak, Ann Louise for dit input, og din tro på at få det bedste, men også stærkeste frem i mig!"
K.K. 42 år
 


 
Sæt dit fodaftryk - lad det første skridt starte rejsen, og lad det næste skridt følge lige efter
Ann-Louise Lauridsen | Messingvej 6, 8940 Randers SV - Danmark | Tlf.: +452870164 | ann-louisel@jubii.dk